PrivilegeStudios devine oficial OneDigital® - onedigital.ro

   Acum mulți ani a inceput super-aventura noastră digitală pe piața din România și pentru că în decembrie 2017 aniversăm 10 ani de când am inceput acest proiect pe piața românească & internațională și pentru ca ne-am focusat în proporție de peste 90% pe partea de servicii de digital marketing am decis cu această ocazie să redenumim agenția în OneDigital.

   Suntem agenție Google PREMIER Partner datorită respectării bunelor practici din TOS-ul Google, precum și a rezultatelor, seriozității, vechimii si a concursurilor Google Partner câștigate.  ( în trecut am fost agenție membră Google Engage for Agencies si apoi agenție Google Partner ).

   Misiunea noastră în continuare este să creștem si să aducem plus valoare business-urilor clienților prin strategii integrate si profesioniste de Pay per Click Marketing.

   pst devine OneDigital

   Cei 10 ani de activitate au trecut incredibil de repede dar acest domeniu ne fascinează la fel de mult. În acest interval de timp am reușit să creștem business-urile a peste 520 de clienți din România dar și internaționali pe care i-am ajutat atât cu crearea site-urilor cât și cu partea de marketing digital.

   O parte dintre clienții din primul an încă se află în portofoliul nostru și ne face o deosebită plăcere să le vedem evoluția de atunci și până în prezent, mare parte din ei fiind lideri pe piețele lor.

   În 2007 am lansat primul nostru site de prezentare, care se numea www.seocluj.ro și aveam în plan să devenim un punct de referință în Transilvania în domeniul SEO, obiectiv pe care l-am atins la aproximativ un an de la lansare.

   În 2011, o dată cu know how-ul dobândit, atât teoretic cât și practic, am urcat la un alt nivel și ne-am redenumit PrivilegeStudios ( www.privilegestudios.ro ). Sub acest brand, serviciile noastre au inclus atât partea de SEO, Web Design & Graphic Design cât și servicii de Google AdWords / Facebook Ads pentru clienți din România și din străinătate. În acest moment eram deja agenție membră Google Engage for Agencies ( prima din zona ). La ceva timp am devenit prima agenție Google Partner din Cluj & Transilvania, iar apoi ne-am dezvoltat într-o singură direcție, cea de digital marketing & servicii conexe.

   Evoluția noastră într-un infografic

   infografic

   Motivul pentru care am decis această schimbare de direcție și supraspecializare, este pentru că noi știm că e foarte greu să faci performanță în mai multe domenii diferite. Performanța se atinge stăpânind la perfecție un singur domeniu unde să reusești să devii cel mai bun, iar pentru noi, OneDigital, domeniul Pay per Click ni se potrivește cel mai bine.

   Pentru clienții noștri actuali și viitori, această reinventare înseamnă îmbunătățirea fiecărui serviciu al nostru, a relației noastre cu fiecare client în parte, precum si o îmbunătățire serioasă în partea de raportare.

   OneDigital este marcă înregistrată conform certificat OSIM Nr. 150296