Servicii complete de Optimizare SEO și Link building

   SERVICII SEO

   • Audit SEO GRATUIT
   • Servicii SEO Complete
   • Targetare pe Local/Național
   • Link Building post update-uri

   ARTICOLE SEO

   • Articole SEO unice
   • Linkuri sociale
   • Servicii content writing
   • Raportări lunare, trimise pe e-mail
   blugento

   Servicii SEO

   Simplu. Rapid. Eficient

   Serviciile SEO sunt vitale unui business care se vinde în online, în special prin Google. Prin servicii SEO, site-ul tău poate fi listat după cuvintele cheie targetate pe google.ro. Printre avantajele acestei operațiuni sunt: creșterea vizibilității în fața potențialilor clienți, creșterea vizitelor pe site. Dacă partea de analiză a cuvintelor cheie este facută corect, business-ul tău poate vedea o creștere a achiziției de clienți noi, lead-uri, cereri de ofertă, colaborări și, nu în ultimul rând, brand awareness.

   Link Building

   post Panda & Penguin Update

   Link building-ul e o parte importantă a procesului de optimizare SEO, el se aplică după ce sunt făcute îmbunătățirile on-site din toate punctele de vedere. Link building-ul înseamnă ceva mult mai complex decât “înscrierea în directoare web” , acum link building înseamnă conținut de calitate, articole, social media, într-un cuvânt valoare în detrimentul volumului. Vă oferim servicii complete de link building cu raport bilunar trimis pe e-mail.

   Procesul de optimizare SEO este foarte complex, implică cunoștințe technice ( pentru partea de imbunătățiri SEO on-site și analize de cuvinte cheie ), precum și resurse pentru partea de link building. Optimizarea pe motoarele de căutare este extrem de importantă pentru a obține vizibilitate după cuvintele cheie targetate de fiecare site in parte. Vă oferim servicii complete de optimizare SEO: analiza cuvintelor cheie, imbunătățiri SEO on-site, link building zilnic cu raport bilunar.
   De ce vizibilitate după cuvinte targetate?
   Pentru că vizibilitatea pe motoarele de căutare aduce trafic calificat din cuvintele cheie targetate, și implicit, interes, lead-uri, vânzări.
   Ce trebuie pentru ca un site să apară pe Google?
   În primul rând trebuie să fie scris corect on-site, să nu conțină meta-uri duplicate, să aibă text cu conținut SEO relevant,să se încarce rapid, să îndeplinească o serie de factori importanți on-site, iar apoi să se lucreze pe partea cea mai importantă, adică cea de link building / articole SEO unice.
   Ce este link building-ul?
   Link building-ul reprezintă procesul de obținere de link-uri către site-ul promovat, de pe site-uri cu autoritate decentă și vechime. Link-urile sunt bune în primul rând pentru partea de poziționări pe motoarele de căutare, dar și pentru că aduc trafic relevant către site, trafic care vine ca o recomandare a produselor / serviciilor site-ului promovat.
   Modificările on-site

   Modificările on-site sunt asigurate de către noi în cadrul contractului de SEO, câteva dintre modificarile cel mai des intalnite de noi sunt: rescrierea URL-urilor, rescrierea meta-urilor și eliminarea duplicatelor, îmbunătățirea vitezei de incărcare a paginilor, adaugarea H-urilor, creare si adăugare in Search Console a sitemap-ului si multe alte aspecte.

   Oferta pentru serviciile noastre o puteți cere acum!
   Oferta pentru serviciile noastre o puteti cere acum!

   “Suntem foarte multumiți de colaborarea noastră cu cei de la One Digital, altfel nu am fi continuat împreună atâția ani. Datorită profesionalismului de care au dat dovadă, colaborăm deja de 4 ani și sperăm să continuăm pentru mult timp de acum înainte.”

   Sas Gabriel

   Manager, www.autonik.ro

   clouds

   Ultimele Articole

   OneDigital în 2019

   OneDigital în 2019

     Am ajuns în ultima zi a anului 2019, după 365 de zile încărcate și pline de provocări putem spune că pentru noi , dar și pentru clienții noștri a fost un an foarte bun, Un an în care am încercat în fiecare zi să aducem cele mai bune rezultate, iar scalarea...

   read more
   TOP Trenduri în PPC Pentru Anul 2020 📈

   TOP Trenduri în PPC Pentru Anul 2020 📈

     Anul 2019 a fost un an al schimbărilor, un an foarte încărcat cu noutăți și update-uri în mediul digital, an în care au fost introduse funcționalități noi atât în Google Ads, cât și în Facebook Ads. Iar de cele mai multe ori aceste funcționalități au avut ca...

   read more
   De ce pierzi bani cu Facebook Ads

   De ce pierzi bani cu Facebook Ads

   😱 Sincer, chiar nu pot sa cred... s-a spus de milioane de ori in trecut (si cel mai probabil nu exagerez cand spun milioane de ori) si totusi gasesc aceleasi probleme in ad account-urile business-urilor din Romania...   Am auditat peste 15-20 de ad...

   read more