Servicii Web Design si SEO - Tu cum îți pregatesti site-ul pentru perioada de după criză?

   Ai nevoie de un website ca să îți crești afacerea?

   Ne recomandă sute de clienți din Romania dar și internaționali.

   clienti
   webdesign bg

   Serviciile noastre

   Ți-am pregătit o lista cu servicii menite să te ajute pentru a putea vinde în perioada de după criză.

   Graphic Design

   Îți asiguram sevicii complete de Graphic Design si Branding.

   Web Design și creare magazine online

   Servicii complete de Web Design (WordPress) și eCommerce (WordPress cu WooCommerce).

   SEO si onsite SEO

   Servicii de îmbunătațire a site-ului tău din punct de SEO si servicii complexe de link building (off site).

   Consultanță în marketing digital

   Avem o experiență de peste 12 ani in marketing digital cu peste 600 de clienți naționali și internaționali cu care am lucrat.

   silvesrom mockup

   Ai nevoie de un site nou, un magazin online sau de un redesign?

   line crop

   Portofoliul Nostru

   O mică parte din portofoliul nostru. Avem peste 600 de clienți nationali și internaționali.

   Ai nevoie de un site nou, un magazin online sau de un redesign?

   line crop

   Site-uri de prezentare

   Soluțiile noastre profesionale de dezvoltare web sunt adaptabile la orice tip de afacere care are în planul de strategie îmbunătățirea și dezvoltarea amprentei digitale.

   Planificăm, proiectăm și dezvoltăm site-uri web moderne și funcționale care educă, informează și transformă vizitatorii în clienți.

   Abordarea noastră variază în funcție de mărimea și nevoile clientului. Experiența ne-a arătat că afacerile mici și mijlocii sunt înclinate să ne ofere controlul deplin asupra executării proiectului, în timp ce companiile mai mari solicită adesea să facă parte din procesul de proiectare și dezvoltare. Indiferent de categoria din care face parte afacerea dumneavoastră noi vom asculta întotdeauna nevoile pe care le aveți si vom crea un plan de acțiune adecvat.

   webdesign prezentare
   ecommerce

   Web Design - eCommerce

   Indiferent dacă sunteți nou în comerțul electronic sau aveți deja un magazin care necesită o reconfigurare (update), echipa noastră de experți vă pune la dispoziție tot ceea ce aveți nevoie pentru a crește profitabilitatea afacerii pe care o gestionați și în sectorul online.

   Site-urile de comerț electronic pe care le realizăm sunt robuste, oferă interfețe ușor de utilizat care permit cumpărătorilor să găsească foarte rapid produsele pe care și le doresc. Construim magazine online cu navigare intuitivă, oferind astfel o experiență plăcută utilizatorilor, aspect care în final duce la rate de conversie ridicate.

   Optimizare SEO și Consultanță în marketing digital

   Orice site sau magazin online care își propune să vandă si sa aduca rezultate are nevoie de servicii profesionale de optimizare SEO și de marketing digital.

   Dacă ai deja un site sau magazin online îți pregatim un audit technic onsite din punctul de vedere al SEO-ului, care poate conține analiza de cod, pagespeed, meta-uri si propuneri de meta-uri, content, Search Console, sitemap și robots.txt. Acesta poate fi generat de către noi și implementat fie de catre echipa ta fie de către noi pe tarif orar.

   După acest capitol vom trece la partea de link building (offsite). Avem o rețea internă de peste 200 de website-uri pe care putem publica articole pentru business-ul tău, articole menite să îți ajute site-ul sau magazinul online ca sa urce in Google SERPS.

   După ce ai bifat toate capitolele de mai sus, ai un site sau magazin online perfect de la a la z, ai un onsite SEO și link building facute corect e cazul sa treci la etapa de marketing digital. Îți putem oferi consultanță în marketing digital pe partea de Google Ads (suntem Google PREMIER Partner), Facebook Ads & Instagram Ads, Social Media și Waze Ads.

   webdesign seo

   Ai nevoie de un site sau un redesign la website?

   Website Development 1
   Contacteaza-ne acum!