Ai nevoie de un website sau magazin online ca să îți crești afacerea?

    

   Ne recomandă 1200+ clienți din România și nu numai, precum și experiența de peste 15 ani în web design și marketing digital.

   clienti
   web design cluj

   Serviciile noastre

   Ți-am pregătit o listă cu servicii profesionale de web design & marketing digital pentru a duce afacerea ta la următorul nivel. 

   Web Design și creare magazine online

   Servicii complete de Web Design (WordPress) și eCommerce (WordPress cu WooCommerce).

   Marketing Digital

   Avem o experiență de peste 13 ani în marketing digital cu peste 1000 de clienți naționali și internaționali cu care am lucrat pe sute de nișe.

   SEO si onsite SEO

   Servicii de îmbunătățire a site-ului tău din punct de SEO și servicii complexe de link building (off site).

   Graphic Design

   Îți asigurăm sevicii complete de Graphic Design și Branding.

   megacart copy

   Ai nevoie de un site nou sau de un magazin online?

   line crop

   Portofoliul Nostru

   O mică parte din portofoliul nostru. Avem peste 1000 de clienți naționali dar și internaționali.

   Ai nevoie de un site nou sau de un magazin online?

   line crop

   Site-uri de prezentare

   Soluțiile noastre profesionale de dezvoltare web sunt adaptabile la orice tip de afacere care are în planul de strategie îmbunătățirea și dezvoltarea amprentei digitale.

   Planificăm, proiectăm și dezvoltăm site-uri web moderne și funcționale care educă, informează și transformă vizitatorii în clienți.

   Abordarea noastră variază în funcție de mărimea și nevoile clientului. Experiența ne-a arătat că afacerile mici și mijlocii sunt înclinate să ne ofere controlul deplin asupra executării proiectului, în timp ce companiile mai mari solicită adesea să facă parte din procesul de proiectare și dezvoltare. Indiferent de categoria din care face parte afacerea dumneavoastră noi vom asculta întotdeauna nevoile pe care le aveți si vom crea un plan de acțiune adecvat.

   webdesign prezentare
   ecommerce

   Web Design - eCommerce

   Indiferent dacă sunteți nou în comerțul electronic sau aveți deja un magazin care necesită o reconfigurare (update), echipa noastră de experți vă pune la dispoziție tot ceea ce aveți nevoie pentru a crește profitabilitatea afacerii pe care o gestionați și în sectorul online.

   Site-urile de comerț electronic pe care le realizăm sunt robuste, oferă interfețe ușor de utilizat care permit cumpărătorilor să găsească foarte rapid produsele pe care și le doresc. Construim magazine online cu navigare intuitivă, oferind astfel o experiență plăcută utilizatorilor, aspect care în final duce la rate de conversie ridicate.

   ecommerce

   Optimizare SEO și Consultanță în marketing digital

   Orice site sau magazin online care își propune să vândă și să aducă rezultate are nevoie de servicii profesionale de optimizare SEO și de marketing digital.

   Dacă ai deja un site sau magazin online îți pregătim un audit technic onsite din punctul de vedere al SEO-ului, care poate conține analiza de cod, pagespeed, meta-uri și propuneri de meta-uri, content, Search Console, sitemap și robots.txt. Acesta poate fi generat de către noi și implementat fie de către echipa ta fie de către noi pe tarif orar.

   După acest capitol vom trece la partea de link building (offsite). Avem o rețea internă de peste 200 de website-uri pe care putem publica articole pentru business-ul tău, articole menite să îți ajute site-ul sau magazinul online ca să urce în Google SERPS.

   După ce ai bifat toate capitolele de mai sus, ai un site sau magazin online perfect de la a la z, ai un onsite SEO și link building facute corect e cazul să treci la etapa de marketing digital. Îți putem oferi consultanță în marketing digital pe partea de Google Ads (suntem Google PREMIER Partner), Facebook Ads & Instagram Ads, Social Media și Waze Ads.

   webdesign seo

   O mică parte din portofoliul nostru

   meron
   toyota
   Mens
   negociat 1
   Lemnconfex Logo
   MeraStore
   epinvest9
   Therm Cosmetics Logo
   parbrize.ro
   tabita 1
   clujhub2
   dyfashion7
   portbagaje2
   profipacking
   yamaha
   romfour5
   vitacom8
   bobomoda
   Tablomag
   Co era
   megacart
   trc
   chic4
   ssabag
   Mobilado Logo
   rems2
   pandera
   stifler3
   TContructii
   torterie
   colete online
   dezstore 1
   Moobler Logo
   regenswiss
   blugento1
   aleo6
   la capsuleria logo
   salus9
   Medimages
   Profinox Logo
   habitas2
   line crop
   line mobile

   Recenzii

   Ai nevoie de un site sau de un magazin online?

   Website Development 1

   Contactează-ne acum!

   clouds

   Call Now Button