Clienții sunt cei mai importanți când vine vorba de ceea ce facem, iar fiecare proiect la care lucrăm este extrem de relevant. Încercăm de fiecare dată să depășim așteptările clienților noștri și venim cu idei strategice și creative după research-uri îndelungate pentru a atinge potențialul maxim în online al fiecărui proiect. Pentru a îndeplini cu success toate obiectivele, ne asigurăm că proiectele la care lucrăm au implementat corect anumite etape esențiale în prezența din mediul online, pentru o promovare cât mai eficientă și calitativă.
   Înainte să acceptăm colaborarea cu un client, facem un research despre tipul de companie, despre produse sau serviciile lui și nivelul lor de cerere, dar și despre strategiile implementate până în acel moment. Ne interesează toate aceste aspecte pentru că ne concentrăm să găsim strategia cea mai optimă și profitabilă pentru clienții noștri. În procesul de research ne asigurăm, de asemenea, că anumite elemente cheie precum site-ul sau codurile de tracking sunt în regulă. În anumite cazuri (vezi Bogdan Stoica) am amânat în primă fază colaborarea până în momentul în care toate lucrurile care nu erau ok în site s-au rezolvat. Pentru noi nu contează numai cantitatea clienților pe care îi avem, ci contează calitatea cu care livrăm serviciile de online marketing.
   Așadar, dacă îți dorești să lucrezi cu noi pe partea de online marketing și să îți ajuți afacerea să ajungă la potențialul maxim în mediul online, trebuie să știi că o să verificăm tot ce ține de magazinul tău online, înainte să trecem la promovare. O să îți dăm sugestii despre site, o să îți propunem niște texte mai bune sau imagini mai ok, să îți ajustezi opțiunea de e-commerce din site și așa mai departe, pentru că noi suntem pasionați de ceea ce facem și tratăm fiecare proiect cu profesionalism și multă implicare.
   Mai multe despre ce înseamnă să lucrezi cu noi poți citi în articolul lui Bogdan Stoica.

   Ține minte „OneDigital”. Dacă vrei să vinzi și tu ceva pe net.

   Call Now Button