2019Artboard 1

    

   Am ajuns în ultima zi a anului 2019, după 365 de zile încărcate și pline de provocări putem spune că pentru noi , dar și pentru clienții noștri a fost un an foarte bun, Un an în care am încercat în fiecare zi să aducem cele mai bune rezultate, iar scalarea business-urilor cu care lucrăm a fost unul dintre cele mai importante obiective din acest an.

    

   2019 a fost pentru digital marketing-ul din România un an plin de schimbări și de update-uri, an în care ne-am obișnuit cu noua interfață a Business Managerului, am testat campanii cu CBO, am renunțat la coloana de Avg. Pos. am implementat cu succes Shopping Ads pentru clienții noștri din țară, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Sperăm ca 2020 să fie cel puțin la fel de bun și suntem nerăbdători să vedem ce ne va așteaptă în noul an, însă până atunci haideți să vedem împreună cum arată retrospectiva anului pentru clienții nostrii.

    

   În 2019 am avut atât pentru noi cât și pentru clienții noștri campanii active pe cele mai importante platforme de PPC. Google Ads, Facebook Ads, YouTube Ads, Instagram Ads, Waze Ads și LinkedIn Ads nu au lipsit din strategia clienților noștri, la care se adaugă și partea de SEO, comunicatele de presă și planurile editoriale din social media care au ajutat la performanțele campaniilor pay-per-click.

    

   OneDigital în 2019

    

   Pentru anul 2019 în total am avut 396.103.125 de afișări. 279.703.877 au venit din Google Ads și YouTube Ads, 116.357.108 au venit din Facebook Ads și Instagram Ads, iar restul din celelalte platforme. Dacă ne raportăm la rata de penetrare a internetului în România, care este de 74% din 20 milioane de oameni (conform “Digital News Report 2019” publicat de Reuters Institute for the Study of Journalism), putem spune că în medie anunțurile noastre au fost văzute de fiecare român ce are acces la internet de aproape 27 de ori, lucru care ne face să ne simțim mândrii, deoarece stim că traficul trimis clienților a fost unul cât se poate de targetat.

    

   Ne dorim ca anul 2020 să fie unul și mai spectaculos, cu KPI-uri în creștere atât pentru noi ca agenție cât și pentru clienții noștri.

   Vă dorim un An Nou Fericit! 🎆🎊

   Call Now Button