Despre Noi

   Suntem o echipă de pasionați în digital marketing și în special de promovarea targetată prin Google, Facebook, Instagram, Youtube. În anul 2006 am pus bazele a ceea ce azi este OneDigital. Linia principală pe care ne-am axat a fost cea de dezvoltare profesională și personală, pentru că activam într-un domeniu dinamic, care este într-o continuă schimbare.

   În anul 2006 am pus bazele primului nostru site de prezentare a serviciilor, www.seocluj.ro, site cu care, în mai puțin de un an de la lansare, am devenit furnizorul de servicii SEO numărul 1 pe Cluj-Napoca și Transilvania. În 2012, pentru că am inclus în serviciile noastre Web Design și eCommerce, am redenumit www.SeoCluj.ro în www.PrivilegeStudios.ro.

   Între timp am devenit și agenție certificată Google (înainte de existența programului Google Partners, de când serviciul se numea Google Engage for Agencies) iar, mai apoi, am devenit oficial agenție Google Premier Partner, serviciile noastre incluzând într-un procent de peste 90% servicii de marketing online cu plata pe click.

   În decembrie 2017, odată cu împlinirea a 10 ani de business, datorită focusului în proporție de peste 90% pe marketing digital și în special Google și Facebook, ne-am redenumit OneDigital ( www.onedigital.ro).

   În toți acești ani am deservit cu succes peste 520 de clienți, atât din țară cât și din străinătate ( Marea Britanie, Franța, Italia, Ungaria și Bulgaria ), am creat și promovat cu success peste 600 de site-uri.

   Toți specialiștii noștrii sunt certificați Google Ads. Portofoliul clienților noștri a depășit în 2016 cifra de 2 milioane de euro în spent-uri Google & Facebook.

   Suntem extrem de pasionați de ceea ce facem și vrem să te ajutăm și pe tine să-ți crești business-ul. Noi credem că împreună putem deveni mai mult decât colaboratori, putem fi parteneri de lungă durată.

   O mică parte din clienții noștri

   blugento

   OneDigital® este marcă înregistrată

   Certificări Google ( o mică parte )

   Certificări Facebook & AdRoll ( o mică parte )

   Diplome de excelență în afaceri

   Poze evenimente

   Premii câștigate la concursurile Google Partners

   Avem peste 500 clienți și website-uri create și promovate

   Ultimele Articole

   OneDigital în 2019

   OneDigital în 2019

     Am ajuns în ultima zi a anului 2019, după 365 de zile încărcate și pline de provocări putem spune că pentru noi , dar și pentru clienții noștri a fost un an foarte bun, Un an în care am încercat în fiecare zi să aducem cele mai bune rezultate, iar scalarea...

   read more
   TOP Trenduri în PPC Pentru Anul 2020 📈

   TOP Trenduri în PPC Pentru Anul 2020 📈

     Anul 2019 a fost un an al schimbărilor, un an foarte încărcat cu noutăți și update-uri în mediul digital, an în care au fost introduse funcționalități noi atât în Google Ads, cât și în Facebook Ads. Iar de cele mai multe ori aceste funcționalități au avut ca...

   read more
   De ce pierzi bani cu Facebook Ads

   De ce pierzi bani cu Facebook Ads

   😱 Sincer, chiar nu pot sa cred... s-a spus de milioane de ori in trecut (si cel mai probabil nu exagerez cand spun milioane de ori) si totusi gasesc aceleasi probleme in ad account-urile business-urilor din Romania...   Am auditat peste 15-20 de ad...

   read more